page header photo

Advies

We delen onze uitgebreide Linux/UNIX- en Open Source-expertise graag in de vorm van oplossingen binnen uw organisatie of ICT-afdeling. Van algemeen tot zeer gespecialiseerd. Bij calamiteiten maar ook proactief. Incidenteel of permanent. Op de werkvloer of op afstand. Bel ons gerust om te vragen naar de mogelijkheden. In onderstaande oplossingen blinken we uit:

Meer weten over de oplossingen van AT Computing of een opleidingsadvies op maat? Bel (024) 352 72 82, of mail naar info@ATComputing.nl

IT Management

AT Computing biedt drie specifieke op IT gerichte ondersteunende diensten voor organisaties.

  • Ondersteuning bij het opstellen van IT-beleid

    AT Computing ondersteunt organisaties IT-investeringen te maken die doelmatig zijn. Wij zijn in staat onze uitgebreide technische kennisbron te vertalen naar oplossingen en inzicht. Samen met een heldere visie is er een strategie te bepalen die uw bedrijfsdoelen realiseert door het slim toepassen van bestaande technology, maar juist zeker ook rekening houdt met toekomstige technische mogelijkheden. Dit geeft uw organisatie net een streep voor. Naast het opstellen van uw IT-beleid kunnen wij ook praktische zaken zoals de inrichting van helpdesks en organisatorische aspecten onder de loep nemen.

  • Ondersteuning bij het doen van aanbestedingen

    Het opstellen van (technische) specificaties/eisen waaraan de leveranciers moeten voldoen en/of technische ondersteuning bij het inschatten van de leveranciersofferten. Zie het als een onafhankelijke second opinion op technisch gebied over wat leveranciers aanbieden.

  • Requirements engineering

    Het opstellen van functionele vereisten voor software- en infrastructuur-projecten.

Performance Analyse

Als de performance van uw Linux- of UNIX-systeem te wensen overlaat, wordt meestal als eerste aan extra hardware gedacht. Maar het is vaak voordeliger om eerst uw systeem aan een grondige analyse te onderwerpen. Of het aan de storage, het netwerk of de kernel ligt, wij kunnen de bottleneck doorgaans snel identificeren, waardoor u gericht actie kunt ondernemen. Wilt u nu meteen inzicht in de performance van uw systeem? Installeer onze performance-monitoring tool atop.

Troubleshooting

Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in het beantwoorden en oplossen van al uw Linux/UNIX-vraagstukken. Of het nu algemene of zeer specialistische vragen zijn: wij helpen u verder. Wij beschikken over diepgaande kennis van UNIX en Linux besturingssystemen zoals AIX (IBM), Solaris (Sun Microsystems), HP/UX (HP), Linux distributies, FreeBSD en natuurlijk ook alle gangbare open source software programma's. Daarnaast is ook over minder courante UNIX-versies bij AT Computing nog veel kennis aanwezig. U kunt rekenen op objectief advies, onafhankelijk van UNIX-, Linux-, hardware- en/of software leveranciers.

Security scan

Weet u zeker of uw webdiensten veilig zijn ingericht? Een securityscan biedt de oplossing en vertelt u of uw netwerk veilig ingericht is. Bij een security scan doorlopen we uw systemen om te onderzoeken waar zwakheden zitten. Dat is pro-actief. Maar we kunnen ook reactief ingezet worden als er een vermoeden is of al sprake van een cyber-aanval. U ontvangt een rapport met bevindingen en eventuele aanbevelingen hoe uw systeem verbeterd kan worden, waarna accreditatie door een bevoegde instantie kan plaatsvinden.

Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS2