page header photo

Analyses en audits

Ook voor oplossingen in de vorm van analyses, audits en tuning bent u bij ons verzekerd van het beste!

Systeemaudit

Wanneer uw Linux- of UNIX-systeem reeds langere tijd in gebruik is, kunnen er onbedoeld en ongewenst veranderingen ingeslopen zijn, die het systeemgedrag nadelig kunnen beïnvloeden. Systeemauditing is dan de aangewezen oplossing om eventuele boosdoeners op te sporen en het functioneren van uw systeem te herstellen.

Performance tuning

Als de performance van uw Linux- of UNIX-systeem te wensen overlaat, kan extra hardware uitkomst bieden. Het is echter vaak voordeliger om eerst uw systeem aan een grondige analyse te onderwerpen.

Securityscan

Weet u zeker of uw webdiensten veilig zijn ingericht? De meeste hacks worden namelijk nog steeds vanuit het interne netwerk uitgevoerd. Een securityscan biedt de oplossing en vertelt u of uw netwerk veilig ingericht is. Case: Hackers buiten de deur houden?

Source code audit

Wanneer u software ontwikkeld heeft of software heeft laten ontwikkelen, dan wilt u uiteraard weten hoe het met de kwaliteit van de programmatuur gesteld is. Logisch, u wilt immers het maximale uit uw investering halen. Maar hoe bekijkt u de softwaretechnische aspecten van de code? In dergelijke situaties is source code auditing de ideale oplossing.

Netwerkscan

Is uw netwerk om onverklaarbare redenen traag? Of is uw netwerk onnodig ingewikkeld geworden? Dan is een netwerkscan het juiste antwoord op uw vragen. Case 1: Netwerken beveiligen en stabieler maken. Case 2: Een rampenbestendig netwerk

Meer weten over de analyses, audits en tuning of een opleidingsadvies op maat? Bel (024) 352 72 82, of mail naar info@ATComputing.nl

Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS2