page header photo

Managed Services

AT Computing levert op drie manieren IT-kennis ondersteuning op afstand: monitoring, strippenkaart en docent op afstand. Hieronder vindt u van elke service meer informatie.

Systeembeheer op afstand

AT Computing verzorgt de monitoring van bedrijfskritische systemen van diverse grote klanten, zoals gemeente Nijmegen en RTL Nederland. Dagelijks houden we talloze netwerken en honderden Linux- en UNIX-systemen continu op afstand in de gaten en spelen we pro-actief in op problemen. Uw beheerder kan met een gerust hart even met vakantie: AT Computing bewaakt de vesting wel! (of: zo heeft u eindelijk tijd gecreëerd om te focussen op een nieuw project.) AT Computing onderscheidt zich door de nauwe betrokkenheid bij uw systemen. Doordat onze remote support desk continu bezet is met kundig personeel, kunt u erop vertrouwen dat we altijd voor u klaar staan. Bij AT Computing blijft ondersteuning daarnaast niet beperkt tot specifieke merken, fabrikanten of leveranciers. Wij beheren uw servers, ook als ze in een colocatie staan, bij een derde partij gehost worden in een shared service center of waar dan ook.

U kiest hoeveel bewaking u nodig heeft:

  • Brons (geen monitoring, wel voorrang en korting)
  • Silver (monitoring, pro-actief support 08.30-17.00 uur)
  • Goud (monitoring, pro-actief support 06.00-20.00 uur)
  • Platina (op maat gemaakt)

NB: AT Computing levert geen 24x7 ondersteuning, omdat er tegenwoordig voldoende en ook goede alternatieven zijn om ervoor te zorgen dat uw infrastructuur u niet in de steek laat. Voor u is dat voordelig: de kosten zijn aanzienlijk lager dan 24x7 support.

Maak een afspraak met ons en we helpen u tijdens het gesprek een concrete oplossing te formuleren. Bel ons nu op! 024 352 72 82 of email ons op info@ATComputing.nl

IT-strippenkaart - voor al uw IT-vragen

Heeft u nu meteen een antwoord nodig? We delen onze uitgebreide Linux/UNIX- en Open Source Software-expertise graag in de vorm van antwoorden en oplossingen binnen uw organisatie of IT-afdeling. De IT-strippenkaart geeft u de gelegenheid uw vragen, kleine problemen e.d. snel voor te leggen aan een van onze consultants (telefonisch of per e-mail), zonder dat u eerst een hele inkoopprocedure moet opstarten.

Al vanaf € 75,- excl. BTW per uur! Makkelijk te bestellen via onze webshop.

Docent op afstand

Als u een digitale oefenomgeving van een van onze cursussen gekocht heeft, dan kunt u daar ondersteuning bij krijgen: u kunt bij een van onze docenten vragen stellen over de lesstof en opgaven. Met de digitale oefenomgeving (.tgz) hebt u de mogelijkheid de opgaven behorende bij onze LPIC 101, 102, 201, 202 en 301 cursus te maken en de uitwerkingen van die opdrachten te raadplegen. Mocht u er niet uitkomen dan kunt u desgewenst uitleg/ondersteuning vragen en ontvangen per e-mail. U kunt deze vorm van ondersteuning makkelijk via onze webshop aanschaffen.

Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS2