page header photo

Projecten

We delen onze uitgebreide Linux/UNIX- en Open Source-expertise graag in de vorm van oplossingen binnen uw organisatie of ICT-afdeling. Van algemeen tot zeer gespecialiseerd. Bij calamiteiten maar ook proactief. Incidenteel of permanent. Op de werkvloer of op afstand. Bel ons gerust om te vragen naar de mogelijkheden. In onderstaande oplossingen blinken we uit:

Meer weten over de oplossingen van AT Computing of een opleidingsadvies op maat? Bel (024) 352 72 82, of mail naar info@ATComputing.nl

Configuration management met Puppet

Uw webapplicatie (webshop, database programma, of andere SaaS-applicatie) moet hoognodig naar een grotere productie-omgeving verhuizen. Als dé Puppet-specialist in Nederland kunnen wij u helpen bij het opzetten van een nieuwe infrastructuur! Puppet en git zorgen ervoor dat het onderhoud van de infrastructuur gemakkelijker wordt. Deze technologie geeft de mogelijkheid centrale server configuraties te beheren en aan te passen. Daarnaast kunt u automatisch nieuwe nodes uitrollen, mocht de webapplicatie nog groter worden.

Voor Puppet hebben we de volgende diensten: Puppet bootstrap, Puppet consultants, Puppet scan. Dus voor elke configuration & automation wens hebben we een passende oplossing.

Cases

High traffic internet website

Het automatisch uitrollen van meer dan 50 servers, waaronder webapplicaties servers, een database cluster, loadbalancers, een complete OTAP-omgeving en natuurlijk 'the usual suspects' zoals mail servers, geclusterde LDAP-authenticatie, DNS servers, timeserver e.d. De klant heeft nu de volledige controle over haar infrastructuur via Puppet en het beheer is aanzienlijk vereenvoudigd waardoor kosten bespaard worden. Bovendien hebben de websites door de slimme configuratie een performance boost gekregen.

Semi-overheidsorganistatie

Een semi-overheidsorganisatie wilde haar SaaS-applicatie op een stabiel nieuw platform draaien. Met behulp van Puppet hebben wij een cluster van ongeveer 20 servers (applicatie servers, database cluster,basis-infrastructuur zoals DNS servers en mail) volledig geautomatiseerd ingericht.

SIDN

Samen met het SIDN hebben we de infrastructuur geautomatiseerd met Puppet. Daarnaast helpen we SIDN met de verdere uitrol van Puppet. Zie deze link voor de toepassing bij SIDN.

Migratie

Staan uw nieuwe servers al een tijdje klaar, maar hebt u geen tijd of durft u het nog niet aan om de programma's over te zetten? Wij hebben uitgebreide ervaring met het inrichten van een nieuwe infrastructuur en het overzetten van de productie-omgeving naar een nieuwe situatie. Bel of mail!

Installatie

Wij richten uw nieuwe servers in met het door u gewenste besturingssysteem. Daarna configureren wij de servers zodat u een oplossing heeft waar uw organisatie mee kan werken.

Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS2