page header photo

Puppet advies, expertise en consultancy

Als dé Puppet-specialist in Nederland bieden we u verschillende diensten rondom Puppet configuration & automation management. Voor diverse klanten hebben we reeds projecten uitgevoerd. In onderstaande oplossingen blinken we uit:

Meer weten over de oplossingen van AT Computing of een opleidingsadvies op maat? Bel (024) 352 72 82, of mail naar info@ATComputing.nl

Puppet bootstrap

Wilt u snel op gang gebracht worden met Puppet? Dan is de Puppet bootstrap iets voor u! Binnen een week verzorgen wij de inrichting van een complete Puppet master server (inclusief ondersteunende netwerk services). Met deze Puppet master server kunt u meteen beginnen met uitrollen van nieuwe machines. Daarnaast kunt u starten met het puppetizen van bestaande machines. Onze consultants zorgen er bovendien voor dat de kennis gedeeld wordt met u en uw collega's.

Puppet Consultants

Begonnen aan Puppet en nu zo enthousiast dat u handen te kort komt? Ook hier biedt AT Computing een passende oplossing! Onze Puppet consultants helpen graag mee. Naast Puppet hebben zij verstand van diverse soorten services en kunnen dus als geen ander servers Puppetizen. Ook voor het schrijven van Puppet modules kunt u bij ons terecht.

Puppet scan

In de Puppet scan krijgt u uitleg over de mogelijkheden van Puppet. Daarnaast wordt er een korte inventarisatie gemaakt om te bepalen of Puppet u verder kan helpen. Deze scan is geheel vrijblijvend! Bel nu voor een afspraak.

Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS2