page header photo

Open rooster-trainingen

De open rooster-trainingen bieden wij, op een enkele opleiding na, in de Nederlandse taal aan. Tijdens een open rooster-training krijgt u, in groepen van maximaal 12 deelnemers, de beschikking over een eigen werkplek aan een Linux- of UNIX-systeem.

Praktijkgericht

De klassikale theorie wordt voortdurend afgewisseld met demonstraties. Door middel van oefeningen brengt u het geleerde zelfstandig in de praktijk. Daarbij kiezen we bewust voor een opzet waarbij de tijd zoveel mogelijk benut wordt voor de overdracht van relevante informatie. De lesstof en verdere achtergrondinformatie kunt u later op uw gemak doornemen in het uitgebreide dictaat of leerboek, dat tevens dient als naslagwerk. Bij enkele gevorderde onderwerpen is het dictaat en/of leerboek Engelstalig.

Indeling cursusdag

De opleidingen worden op een aantal opeenvolgende werkdagen aangeboden. Maar vierdaagse en vijfdaagse opleidingen worden altijd om een weekend (na twee of drie dagen) gepland. Elke lesdag wisselen we af met theorie en zelfstandige oefeningen. Het theoretische deel beslaat, inclusief pauzes, gemiddeld 4,5 tot 5 uur per dag en het oefengedeelte neemt 1,5 tot 2 uur per dag in. De lesdagen beginnen 's ochtends om 9.00 uur en duren tot ongeveer 16.15 uur, met daartussen 45 minuten lunchpauze.

Meer weten over de open rooster-trainingen of een opleidingsadvies op maat? Bel (024) 352 72 72, of mail naar info@ATComputing.nl

Valid XHTML 1.0 Strict   Valid CSS2