Drie tips om in 2020 aan je open source expertise te werken

Bij AT Computing zijn wij iedere dag bezig om nog beter te worden in wat wij doen. Daar willen we jou ook bij helpen. Daarom hebben we 3 tips voor je op een rij gezet om in 2020 (verder) te groeien als open source specialist:

Tip 1: Breng je doelen in kaart

Wat wil je dit jaar bereiken? Waar wil je beter in worden? Of waar wil je meer kennis en/of ervaring over opdoen? Doelen geven je richting en houvast. Ook helpen doelen je om prioriteiten te stellen. Werken ze bij jouw organisatie met een POP (Persoonlijk ontwikkelingsplan)? Dan heb je vast in overleg met je werkgever al doelen geformuleerd waar je aankomend jaar aan gaat werken. Wil je zelf aan de slag gaan met je doelen in kaart brengen? Neem hier dan de tijd voor. Breng je einddoel in kaart en werk dit uit naar kleine stapjes. Welke stappen ga je nemen om je einddoel te bereiken? En hoe ga je zorgen dat je de focus op je einddoel houdt? Het stellen van doelen moét niet, maar kan je zeker wel helpen om van 2020 een succes te maken.

Tip 2: Maak verbinding met de mensen die jou inspireren

Mensen uit je netwerk kunnen je helpen om je einddoel te bereiken. Een van de voorwaarden om je einddoel te bereiken, is motivatie. Ben je weinig of niet gemotiveerd om je einddoel te behalen? Dan verlies je focus en verdwijnt je einddoel naar de achtergrond. Als je geïnspireerd wordt door bijvoorbeeld een Linux Expert in je netwerk, kan dat je helpen om gemotiveerd te blijven en je einddoel te behalen. Andere opties zijn: lid worden van een community, deelnemen aan meetups of de innovatiedagen van AT bezoeken.

Tip 3: Benut je opleidingsbudget

Investering in medewerkers, is een investering voor het bedrijf. Maar dat niet alleen: het is belangrijk om in jezelf te blijven investeren. Hierdoor ga je beter presteren, zit je lekkerder in je vel en ga je met plezier naar het werk. Met deze redenen hebben veel organisaties een persoonsgebonden opleidingsbudget. Weet je niet of je een persoonsgebonden budget hebt? Vraag dit na bij je werkgever of HR-afdeling. Benieuwd naar hoe jij in jezelf kan investeren met een training van AT Computing? Neem dan eens een kijkje bij onze open source opleidingen.

Bij ons kun je terecht voor diverse trainingen op het gebied van:
– Programmeertalen zoals Python, C en Go.  (Python, C, Go)
– Cloud (AWS, azure, google, openstack, openshift)
– DevOps (Git, ansible, ci/cd, pipelines, terraform)
– Containers (Docker, Kubernetes)
– Linux


Je weet wat je doelen zijn voor 2020, maar je hebt moeite om te bepalen welke training je hiervoor kan volgen. Hoe nu verder? Neem contact met ons op. Onze opleidingsadviseurs helpen je graag verder.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...