Hendrik-Jan Thomassen met pensioen

Na bijna 35 jaar neemt Hendrik-Jan Thomassen afscheid van AT Computing. 

Dinsdag 24 december 2019 was het zover: de aller-allerlaatste dag dat Hendrik-Jan Thomassen voor de klas stond. Tijdens de derde dag van de Linux / UNIX Deel 1 training, werd hij door onze nieuwe directeur Marcel Kornegoor in het zonnetje gezet.

Waar het ooit begon.. Hendrik-Jan Thomassen

Het docentschap van Hendrik-Jan startte in 1983 bij de Radboud Universiteit te Nijmegen. In 1985 begon hij samen met compagnon Ger Austen, op het terrein van de universiteit, AT Computing (Austen Thomassen Computing). Eind 2017 werd AT Computing overgenomen door Vijfhart IT-Opleidingen, maar Hendrik-Jan bleef als docent actief. Nu, na bijna 37 jaar voor de klas, gaat hij écht met pensioen. Of hij nooit meer voor de klas zal staan is echter nog maar de vraag, want nadat hij de bloemen in ontvangst nam, sprak hij de woorden: “Ik ga eerst twee maanden helemaal niets doen, daarna ga ik kijken waar ik zin in heb en wat ik leuk vind.”

Met pensioen

Het pensioen van Hendrik-Jan betekent het einde van een tijdperk, maar niet het einde van AT Computing. In tegendeel! Met een team van 20 Linux-specialisten bouwen we aan de toekomst van ons prachtige bedrijf, zodat we ook in het tijdperk van cloud en containers hét kennisinstituut op gebied van Linux en open source software blijven.

Hendrik-Jan, bedankt voor alles wat je voor AT Computing en alle collega’s betekend hebt. Een lang en gezond pensioen toegewenst!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...