Het volgen van een virtuele training bij AT Computing

Op 16 maart stond er voor Kees Smits en zijn collega’s van KPN de training ‘De programmeertaal Python – voor ervaren programmeurs’ bij AT Computing gepland. Door de COVID-19 maatregelen hebben zij deze training virtueel gevolgd. Kees vertelt: “Eerst vond ik het jammer dat we de training niet meer klassikaal konden volgen. Ik vind het gemakkelijker om in klassikale setting vragen te stellen dan om dit virtueel te doen. Maar de situatie is zoals het is. Uiteindelijk is de virtuele training mij goed bevallen. De online interactie verliep goed en snel. Ik kon mijn vragen stellen en de docent gaf hier ook direct antwoord op.”

Hij vult aan: “Een voordeel van virtueel training volgen is dat je gemakkelijk schermafdrukken kunt maken van wat de docent op het whiteboard schrijft. Daarnaast kun je alles parallel aan elkaar opstarten: de omgeving om te werken, de virtuele cursus zelf en eventueel nog andere systemen. Je hebt meer vrijheid om tijdens een uitleg iets op je pc te doen.”

Vanuit AT Computing begrijpen wij dat het lastig is om alle trainingsvormen uit elkaar te houden, helemaal nu ineens alles virtueel plaatsvindt. Daarom lichten wij de diverse trainingsvormen die je bij ons kan volgen kort toe:

Open rooster training

Deze training volg je op een gepland moment gezamenlijk met andere deelnemers. Hiervoor kom je op één van onze trainingslocaties en behandelt onze trainer de lesstof. Uiteraard is er voldoende ruimte voor interactie, het stellen van vragen en het aanhalen van praktijkvoorbeelden. Bekijk ons klassikale trainingsaanbod.

Virtuele training

Een virtuele training volg je net als de klassikale variant op een gepland moment met andere deelnemers. Het enige verschil met de klassikale variant is dat je niet naar één van onze trainingslocaties komt, maar dat je zelf bepaalt vanuit welke plek jij de training volgt. Je logt dan in op onze ‘virtuele trainingsruimte’. Bekijk ons virtuele trainingsaanbod.

Webinar

Bij het deelnemen aan een Webinar zit je net als bij een virtuele training in één van onze virtuele trainingsruimten. Anders dan bij virtueel is er weinig interactie mogelijk door de deelname van een grote groep geïnteresseerden. Onze trainer zal dan in een korte periode over een specifiek onderwerp kennis overdragen. Uiteraard is er tijdens het Webinar ruimte om via de chat vragen te stellen en ontvang je de video en eventuele documentatie een paar dagen later per mail. Bekijk ons Webinar aanbod


Wil je meer weten over de COVID-19 maatregelen en hoe wij daar mee omgaan? Lees dan de blog ‘Alle trainingen virtueel tot in ieder geval 1 juni‘.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...