NIEUW: Linux / UNIX deel 1 Persoonlijk Begeleid te volgen

Laat jouw agenda het niet toe om een paar dagen aaneengesloten een training te volgen? Of vind je het prettiger om je trainingsdagen wat te spreiden? Dan zijn onze lesmethodes Virtueel Persoonlijk Begeleid of Persoonlijk Begeleid wat voor jou! De training Linux / UNIX deel 1 start je nu op iedere werkdag naar keuze!

Hoe werkt het?

Je bespreekt vooraf met jouw opleidingsadviseur welke virtueel persoonlijk begeleide training jij wilt volgen en wanneer je wilt starten. De andere dagen kun je gelijk inplannen, maar dit hoeft niet. Plan de begeleidingsdagen in wanneer het jou uitkomt. Voordat je start, ontvang je de inloggegevens voor onze online leeromgeving.

Zelf aan de slag
Via onze online leeromgeving ga je zelf aan de slag met de theorie en oefeningen. Een (virtueel) persoonlijk begeleide training bestaat uit verschillende modules. Elke module rond je af met meerkeuzevragen en/of opdrachten om je nieuwe kennis en vaardigheden te toetsen én te borgen.

Vragen aan de trainer
Heb je vragen over de leerstof of wil je ondersteuning bij het maken van de oefeningen? Dan is de trainer iedere cursusdag (virtueel) aanwezig om jouw vragen te beantwoorden. Zo krijg jij de begeleiding in jouw leerproces wanneer jij hier behoefte aan hebt.

Onze belofte:

  • Leer wanneer het jou uitkomt
  • Leer in jouw eigen tempo
  • Bespaar tijd
  • Leer effectief
  • Krijg de begeleiding waar jij behoefte aan hebt

Wil jij meer weten over onze verschillende trainingsvormen?

Bekijk dan deze overzichtspagina. Hier vind je per trainingsvorm een beschrijving.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...