Omscholen naar IT? Word open source specialist!

Door de coronacrisis verliezen veel mensen (onverwachts) hun baan. Blijf niet bij de pakken neerzitten en zie dit moment als een kans! Ondanks dat de werkloosheid in horeca, schoonmaak en administratie toeneemt, zijn er op dit moment nog ruim 45.000 openstaande vacatures (t.o.v. normaal 60.000 in deze periode) (Bron: Randstad). Wil jij jezelf laten om- of bijscholen? Lees dan snel verder..

BIJ – EN OMSCHOLEN

In de branches zorg, bouw en ICT is nog steeds sprake van schaarste. Als dé open source opleider van Nederland zien wij een stijging in vraag naar IT omscholingstrajecten. Het IT werkgebied is heel erg breed: van softwareontwikkeling tot systeembeheer.

LOOPBAANADVIES

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft de regeling voor de verstrekking van ontwikkeladvies bij een loopbaanadviseur gepubliceerd in de Staatscourant. Per 1 augustus kunnen mensen een aanvraag indienen bij een loopbaanadviseur in de buurt. De adviseur dient vervolgens een subsidieaanvraag in en dat kan tussen 1 oktober en 1 maart 2021. De aanvrager kan zich tot uiterlijk 31 december 2020 registreren.

OMSCHOLEN NAAR IT BIJ AT COMPUTING

Laat je omscholen naar of binnen de IT via AT Computing. Ontvang gratis een leertraject op maat:

  • Linux gebruiker, beheerder en/of specialist
  • Programmeur: afhankelijk van jouw ervaring met programmeren kun je jouw opleidingstraject invullen

Download de AT Opleidingsbrochure hier.

KOSTELOOS ONTWIKKELADVIES BINNEN DE IT

Wil jij ontwikkeladvies op het gebied van IT? Dan ben je bij AT Computing aan het juiste adres. Wij denken graag met je mee in jouw kansen vanuit de WW naar een kansrijk IT-beroep,  bijscholing binnen je huidige IT-functie of omscholing naar een IT-beroep. Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 024-352 72 82

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...