Omscholen naar IT? Word open source specialist!

Door de coronacrisis verliezen veel mensen (onverwachts) hun baan. Blijf niet bij de pakken neerzitten en zie dit moment als een kans! Ondanks dat de werkloosheid in horeca, schoonmaak en administratie toeneemt, zijn er op dit moment nog ruim 45.000 openstaande vacatures (t.o.v. normaal 60.000 in deze periode) (Bron: Randstad). Wil jij jezelf laten om- of bijscholen? Lees dan snel verder..

BIJ – EN OMSCHOLEN

In de branches zorg, bouw en ICT is nog steeds sprake van schaarste. Als dé open source opleider van Nederland zien wij een stijging in vraag naar IT omscholingstrajecten. Het IT werkgebied is heel erg breed: van softwareontwikkeling tot systeembeheer. Afgelopen zomer publiceerden wij het nieuwsbericht ‘Nood aan Linux-beheerders‘ waarin duidelijk wordt hoe hoog de nood is.

OMSCHOLEN NAAR IT VIA AT COMPUTING & VIJFHART IT-OPLEIDINGEN

Wil jij ontwikkeladvies op het gebied van IT? Dan ben je bij AT Computing & Vijfhart IT-Opleidingen aan het goede adres. Wij denken graag met je mee in jouw kansen vanuit de WW naar een kansrijk IT-beroep,  bijscholing binnen je huidige IT-functie of omscholing naar een IT-beroep.

PERSOONLIJKE OMSCHOOL CHECK

De Vijfhart Groep lanceerde recent de persoonlijke omschool check. Deze tool is gebaseerd op het European Competence Framework (e-CF) en geeft inzicht of je geschikt bent voor een IT-functie.
Wil jij starten met jouw carrière in de IT? Vul dan de persoonlijke omschool check in, upload jouw C.V. en ontvang kosteloos opleidingsadvies. Start de omschool check >

Bij- of omscholen was nog nooit zo gemakkelijk!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...