Puzzelen maar!

Met behulp van Docker, Ansible, Git, PHP, Linux en een beetje HTML/CSS hebben we een puzzel gemaakt waarin zeven wachtwoorden verstopt zitten!

Kun jij ze vinden?
Ga naar de puzzel

Heb je een wachtwoord gevonden of misschien zelfs alle zeven? Zoek ons dan op tijdens Teqnation of de NLUUG Voorjaarsconferentie en ontvang een mooi vindersloon: een kortingsvoucher waarmee je een vriend, collega of andere open source liefhebber met 50% korting kunt meenemen naar een van onderstaande open rooster opleidingen! Wees er snel bij, want er worden slechts 42 vouchers uitgedeeld! Kun je niet aanwezig zijn op een van deze events? Geen paniek! Vul de wachtwoorden onderaan deze pagina in.

Je hoeft trouwens niet te puzzelen om ons tijdens de conferenties te vinden. Met onze blauwe t-shirts vallen we namelijk zeker op!

Spelregels: de kortingsvoucher is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. De voucher kan niet worden ingewisseld tegen geld of een andere vorm van tegoed. De voucher kan worden gebruikt bij inschrijving voor een opleiding voor 31-12-2019. Vul de code op de voucher en de naam van je metgezel in in het opmerkingenveld. Let op: de vouchers zijn genummerd. Ieder nummer kan maar één keer worden gebruikt, dus houdt het nummer voor jezelf.
En dan nog even dit: ondanks het zorgvuldig vervaardigen van de puzzel aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor het eventueel niet volledig functioneren ervan.

Is deze puzzel voor jou echt veel te makkelijk? Mooi! Wij zijn altijd op zoek naar doorgewinterde Linux en open source specialisten.
Interesse? Stuur dan een mailtje naar info@atcomputing.nl en onder genot van een bakje koffie mag je ons laten zien waarom de puzzel veel te makkelijk voor je is!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...