Python leren door heel Nederland

Waar de Python slang, lees programmeertaal cursus, eerst in het midden van Nederland (Nieuwegein), in het zuiden (Eindhoven) en noordelijker (Zwolle) gespot is, is dit unieke diersoort binnenkort ook in Drachten te spotten. Vanaf 2020 kun je verschillende Python cursussen ook in Drachten volgen.

Wil jij Python leren?

Schrijf je dan in voor een van onze Python cursussen. Ben je beginnend programmeur en wil je kennismaken met Python of heb je al jaren ervaring? Bij ons kun je de programmeertaal Python op ieder niveau leren. Onze Python trainingen zijn intensief en gaan veel verder dan een handleiding. Heb je een training bij ons gevolgd? Dan ga je met nieuwe inzichten en mogelijkheden naar huis.

Wil je weten waar en wanneer je een Python training kan volgen? Klik dan een van onze cursussen op de overzichtspagina van Python trainingen aan en scroll naar de planning.

Python: een populaire programmeertaal

Python staat al jaren in de belangstelling. Doordat Python een makkelijke programmeertaal is om onder de knie te krijgen, is het voor veel programmeurs interessant om deze taal eigen te maken. Ook zorgt de snelle groei in toepassing van AI, machine learning en datascience voor meer interesse in Python.

Wil je nog meer te weten komen over Python?

Neem dan eens een kijkje op onze speciale Python themapagina. Hier vind je alle trainingen, interessante nieuwsartikelen en handige downloads.

Leestips:

De ene taal is de andere niet, maar waarin verschillen ze nu precies?

Toekomst van programmeertalen


Voor iedere IT professional bestaat een passende Python opleiding. Vind je jouw opleiding niet in het aanbod hieronder? Neem dan contact op voor een Python opleiding op maat.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...