Updates met betrekking tot het corona virus

Update 7 september 2020

De afgelopen maanden hebben we meerdere hybride trainingen gegeven. We hebben veel positieve reacties ontvangen, bedankt daarvoor!

Ook hadden jullie enkele verbeterpunten voor ons waar we direct mee aan de slag zijn gegaan. Deze nieuwe “lesvorm” bevalt een ieder goed en wordt succesvol doorgezet. Dus wil jij dit najaar een training vanuit huis volgen of een mix van thuis en fysiek in de klas? Bekijk dan onze hybride trainingen.

Deze zomer hebben wij ons luchtventilatie systeem onder handen genomen.

Tijdens de zomervakantie heeft ons luchtfiltersysteem een grondige reiniging gehad én is er een aanpassing gemaakt, zodat je te allen tijde frisse lucht van buitenaf binnen krijgt en er geen  gesloten luchtcirculatie vanbinnen het gebouw plaatsvindt.

Heb je vragen over hybride? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs via 024-352 72 82


Update 6 juli 2020

Veel van onze trainingen organiseren wij ‘hybride’. Hierbij is een deel van de cursisten fysiek in het klaslokaal aanwezig en een ander deel van de cursisten virtueel.

Lukt het jou niet om naar een klassikale training te komen of bevalt online trainen je goed? Dan komt de training naar jou. Wij combineren het beste van onze virtuele en klassikale trainingen in onze hybride lesvorm. Volg je een klassikale training virtueel? Dan is het alsof je er echt bij bent!

VOORDELEN VAN HYBRIDE:

  • Switch tussendoor tussen klassikaal en virtueel
  • Je hoeft niet lang te wachten doordat onze trainingen nu nóg sneller startgarantie krijgen
  • Je bent 100% flexibel
  • Klassikaal of virtueel: je krijgt de kwaliteit zoals je gewend bent

Bekijk onze hybride trainingen.


Update 26 mei 2020

Vanaf 2 juni ben je weer welkom op onze opleidingslocaties! 

Vanaf 2 juni is het weer mogelijk om een klassikale of persoonlijk begeleide training te volgen bij AT Computing op locatie (dus fysiek in de klas) Dit natuurlijk naast onze virtuele trainingen die ook gewoon doorgaan. 

We zijn samen op weg naar het nieuwe normaal. Jouw veiligheid en gezondheid zijn en blijven onze hoogste prioriteit. Wij hebben de nodige aanpassingen gedaan in onze opleidingscentra en richtlijnen opgesteld om jouw veiligheid te garanderen 

Daarnaast zorgen wij vanuit onze fysieke cursuslocaties voor onder andere: 

1) Maximaal 8 cursisten per lokaal;
2) Cursisten komen gespreid binnen en lopen direct door naar het lokaal;
3) Looproutes met signing op de vloeren en wanden;
4)
Voldoende beschikbaarheid van desinfectie en handwasmiddelen;
5)
Handwasprotocollen zichtbaar op de benodigde plaatsen;
6) Bij de afname van examens zullen wegwerphandschoenen beschikbaar zijn;
7) Alle prullenbakken zijn contactloos te gebruiken. 

Daarnaast vragen wij uiteraard onze cursisten voorafgaand aan de training een vragenlijst te doorlopen om te bepalen of je op onze locaties mag verschijnen. 

Wij houden je dan ook graag op de hoogte van deze ontwikkelingen middels onze update pagina. Heb je vragen voor ons omtrent de heropening of ons virtuele cursusaanbod? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs via 024-352 72 82

Graag tot snel bij AT Computing! 

Bastiaan Janssen 

CEO Vijfhart Groep


Update 26 maart 2020

Vanuit AT Computing zetten wij alle trainingen om naar virtueel tot in ieder geval 1 juni 2020. Hierin gaan wij mee in de gecommuniceerde extra maatregelen vanuit het RIVM om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan.

Voor een groot deel van ons trainingsaanbod is het mogelijk deze virtueel bij te wonen. Wil jij weten of het voor jouw training ook mogelijk is? Neem dan contact op met één van onze adviseurs via 024-352 72 82

Hoe werkt een virtuele training?

Een virtuele training volg je net als de klassikale variant op een gepland moment met andere deelnemers. Het enige verschil met de klassikale variant is dat je niet naar één van onze trainingslocaties komt, maar dat je zelf bepaalt vanuit welke plek jij de training volgt. Je logt dan in op onze ‘virtuele trainingsruimte’.

Bekijk ons virtuele trainingsaanbod.

Wat heb je nodig om virtueel training te kunnen volgen?

  • Een internetverbinding (voorkeur >10mbps)
  • Een actuele internetbrowser (liefst met HTML5 ondersteuning, voorkeur voor Chrome of Firefox)
  • Optioneel: een camera en/of microfoon
  • De oplossing is geschikt voor zowel Windows, MacOS als Linux
  • Het is niet nodig om een applicatie of client te installeren op jouw PC

Bekijk hier onze geplande virtuele trainingen.

Onze belofte

Wil je na de virtuele training alsnog graag onze cursuslocatie komen bekijken? Dat kan! Tot een jaar na het volgen van de virtuele training ben je van harte welkom bij dezelfde klassikale training.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...