Wat doe jij deze zomer?

Door het coronavirus kan het zijn dat jouw zomer er dit jaar anders uitziet dan de voorgaande jaren. Misschien ga je dit jaar niet met de caravan naar Frankrijk, vlieg je niet naar de Costa del Sol of rij je niet naar het vakantiepark aan de kust. Blijf jij deze zomer thuis? Maak er dan een leerzame zomer van!

Spijker je kennis bij, volg een training

Is het bij jou wat rustiger op het werk? Of weet je niet wat je met je vakantiedagen moet doen? Investeer dan in jezelf. De tijd die jij nu in jouw ontwikkeling stopt, verdien je na deze zomer snel terug. Met nieuwe, opgefriste kennis heb jij een voorsprong op jouw collega’s. En is er een mogelijkheid dat jij jouw baan kwijt raakt? Dan vergroot je jouw kans op een nieuwe baan. Onze trainingen gaan in de zomer gewoon door!

Lees hier meer over waarom je de transitievergoeding het best aan een training besteed.

Volg jij deze zomer een training bij ons op locatie?
Dan ontvang je van ons de AT Computing zonnebril.

AT zonnebrillen

Liever vanuit je tuinstoel je kennis bijspijkeren?

Veel van onze trainingen zijn ook virtueel te volgen. Een virtuele training volg je net als de klassikale variant op een gepland moment met andere deelnemers. Het enige verschil met de klassikale variant is dat je niet naar één van onze trainingslocaties komt, maar dat je zelf bepaalt vanuit welke plek jij de training volgt. Je logt dan in op onze ‘virtuele trainingsruimte’. Bekijk hier het overzicht van virtuele trainingen.

Duik je liever met je neus een goed boek in? We hebben 3 open source boeken voor je uitgezocht:

Linux Bible

Linux Bible

Auteur: Christopher Nephus

 

how linux worksHow Linux Works, 3rd Edition
What every Super-User Should Know

Auteur: Brian Ward

 

python in a nutshell

Python in a Nutshell

Auteur: Alex Martelli

 

Sparren met een expert

Bij AT hebben we consultants met veel ervaring beschikbaar. Sparren met een expert biedt je een frisse kijk op zaken. Doordat zij minder vatbaar zijn voor interne politiek en/of gevoelige situaties, zijn zij in staat om objectief naar jouw vraagstuk te kijken. Komen jij en je collega’s er maar niet uit hoe de Linux-omgeving goed opgezet kan worden? Onze consultants komen hier graag met jouw afdeling over sparren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Dennis via: d.kruyt@atcomputing.nl of 0643534490.

Leer je zoon/neefje/buurjongen* programmeren

Onze passie is om jou te laten groeien door het delen en toepassen van kennis over open systemen. De behoefte aan (bekwame) IT-ers wordt de komende jaren steeds groter. Des te belangrijker is het om jongeren te helpen om creatief te leren denken, systematisch te redeneren en samen te werken. Dit zijn essentiële vaardigheden voor het leven in de 21e eeuw.

Met het programma scratch kunnen kinderen in de leeftijd van 8 tot 16 jaar (maar ook ouder) zelf interactieve verhalen, games en animaties programmeren én deze delen met anderen in de online community. Wij ervaren dat het leuk is om je passie met anderen te delen. Hoe leuk is het als jij je zoon/neefje/buurman enthousiast kan maken voor IT?

*dit kan net zo goed je dochter/nichtje/buurmeisje zijn


Contact

Wil jij deze zomer aan jouw ontwikkeling werken en kunnen we jou helpen met een passende training of expert? 
Bel of mail gerust! We helpen je graag verder. Alle AT collega’s wensen jou een hele leerzame zomer!
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...