Consultancy

Consultancy

Heb je hulp nodig bij de opzet van een beheeromgeving, (remote) systeembeheer en monitoring of bij het opzetten van een firewall of webserver? Ben je op zoek naar goed programmeerwerk, krijg je een netwerkprinter niet aan de praat of wil je een performance-analyse van je systeem? Of heb je juist behoefte aan strategisch advies met betrekking tot de inrichting van je ICT-afdeling of netwerkomgeving? Onze consultants staan voor je klaar!

  • (Remote) systeembeheer en monitoring
  • Adviseren en ondersteunen bij het automatiseren van IT afdelingen
  • Analyseren, uitwerken en verbeteren van bestaande beheerprocessen
  • Ondersteunen bij complexe infrastructurele vraagstukken
  • Migratietrajecten naar externe hosting of cloud diensten
  • Capaciteitsaanvulling

Kennis en ervaring flexibel beschikbaar

Je kunt bij onze consultants terecht met alle Linux/UNIX-gerelateerde vragen en problemen. Van algemeen tot zeer gespecialiseerd. Bij calamiteiten maar ook proactief. Incidenteel of permanent. Op de werkvloer of op afstand. Ons uitgangspunt daarbij is: kan niet, bestaat niet. Als onze consultants geen oplossing vinden, mag je er zonder meer van uitgaan dat de oplossing er niet ís. En dan nog zorgen zij dat er een ‘way around’ komt zodat jouw bedrijfsprocessen niet in gevaar komen.

Meer informatie

Heb je hulp nodig bij onder andere de opzet van een beheeromgeving, (remote) systeembeheer en monitoring of bij het opzetten van een firewall of webserver? Neem dan contact op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...