Consultancy

Consultancy

Heb je hulp nodig bij de opzet van een Linux-omgeving of bij het opzetten van een virtuele firewall of webserver? Ben je op zoek naar goed programmeerwerk, krijg je een netwerkprinter niet aan de praat of wil je een performance-analyse van je systeem? Onze consultants staan voor je klaar!

Je kunt bij onze consultants terecht met alle mogelijke Linux/UNIX-gerelateerde vragen en problemen. Van algemeen tot zeer gespecialiseerd. Ons uitgangspunt daarbij is: kan niet, bestaat niet. Als onze consultants geen oplossing vinden, mag je er zonder meer van uitgaan dat de oplossing er niet ís. Mocht zich zo’n uitzonderlijke situatie voordoen dan doen we er alles aan om te zorgen dat jouw bedrijfsprocessen niet in gevaar komen.

De mogelijkheden

Benieuwd naar waar we je zoal mee kunnen helpen? Hieronder een greep uit onze mogelijkheden.

Maatwerkoplossingen

Op project- of uurbasis kunnen we ook maatwerkoplossingen bieden op onder andere:

  • Advies en ondersteuning bij het automatiseren van IT afdelingen
  • Analyse, advies en verbetering van beheerprocessen
  • Ondersteuning bij complexe infrastructurele vraagstukken
  • Migratietrajecten naar externe hosting of cloud diensten
  • Analyse, advies en verbetering van programmeercode en scripts

IT-strippenkaart – voor al uw IT-vragen

Heb je nu meteen een antwoord of technische kennis nodig? We delen onze uitgebreide Linux, Unix en open-source expertise graag in de vorm van antwoorden en oplossingen binnen jouw organisatie of IT-afdeling. De IT-strippenkaart geeft je de gelegenheid jouw vragen, kleine problemen e.d. snel voor te leggen aan een van onze consultants (telefonisch of per e-mail), zonder dat je eerst een hele inkoopprocedure moet opstarten.

Meer informatie

Heb je hulp nodig bij onder andere de opzet van een beheeromgeving, (remote) systeembeheer en monitoring of bij het opzetten van een firewall of webserver? Neem dan contact op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...