Ansible en Puppet Consultancy

Ansible en Puppet Consultancy

Automation en deployment zijn toverwoorden in het moderne bedrijfsleven. Iedereen wil zoveel mogelijk processen automatiseren, want: goedkoper, sneller, effectiever en een lagere foutkans. Een automatische deployment helpt bij het realiseren van die automation. Kun jij wel wat hulp gebruiken bij jouw configuratiemanagement? Onze specialisten staan voor je klaar.

  • Ansible en Puppet Consultancy
  • Advisering, inrichting, beheer, migratie
  • Workshops, lezingen, trainingen
  • Advies, audits

Automation en deployment

Wil je applicaties aanpassen op 100 servers? Dan wil je dat met één druk op de knop kunnen doen en niet één voor één. Idem voor het aanpassen van configuratie files. Voor dergelijke handelingen is Ansible of Puppet ideaal. Wij adviseren je graag bij de keuze voor Puppet of Ansible en de inrichting en het beheer van je systemen. Heb je al een werkende infrastructuur? Dan kun je bij ons terecht voor een audit of verbeteradvies. Bij AT Computing hebben we zulke diepgaande kennis in huis en kennen we alle ins and outs, dat we de performance altijd kunnen verbeteren. Wij helpen je graag op basis van remote beheer of consultancy.

Ansible trainingen

Wij durven zonder overdrijven te zeggen dat AT Computing hét adres is voor vragen over configuratiemanagement. Onze collega Ton Kersten is namelijk Ansible Benelux Ambassador. Hij heeft meegeschreven aan de code, maakt nog steeds met grote regelmaat patches en is een veelgevraagd spreker over dit onderwerp. AT Computing is zeer actief en betrokken in de Ansible community en deelt die kennis graag met jou in de vorm van Ansible trainingen, workshops of lezingen, bij ons of bij jou op locatie.

Heb je een specifieke vraag over Ansible of Puppet?

Onze consultants helpen je graag! Bel (024) 352 72 82.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...