Deployment

Deployment

Linux Deployment

Bij het in gebruik nemen van een Linux-server komt meer kijken dan alleen de installatie van het besturingssysteem. Onze Linux Installatie Service zorgt ervoor dat uw systeem door Linux-experts wordt opgebouwd. We zorgen daarbij niet alleen voor installatie en bijwerken van de Linux-software, maar ook worden netwerkverbindingen, koppeling met LDAP en monitoring door ons ingericht. Wilt u vervolgens zelfstandig met de omgeving aan slag? Met onze opleidingen kunnen we uw medewerkers van alle benodigde kennis en certificering voorzien.

GitLab Deployment

Software ontwikkelen is meer dan het schrijven van code. GitLab biedt een open source oplossing die de volledige levenscyclus van software ondersteunt volgens de DevOps filosofie: van creatie tot updates en beheer. Met onze GitLab Installatie Service helpen onze experts u van begin tot eind bij de opbouw en installatie van uw GitLab omgeving, zodat u zich kunt concentreren op uw specialisme: software ontwikkelen. Wilt u vervolgens zelfstandig met de omgeving aan slag? Wij kunnen een GitLab-opleiding verzorgen om uw medewerkers van alle benodigde kennis te voorzien.

Webserver Deployment

Het inrichten van een webserver vraagt om kennis van veel verschillende technologieën. Niet alleen DNS, IP-adressen en beveiligingscertificaten komen erbij kijken, ook het configureren van firewalls, load balancers en koppeling met LDAP en/of database servers is veelal onderdeel van het installatieproces. Met onze Webserver Deployment zorgen wij ervoor dat uw webserver veilig en gecontroleerd wordt klaargemaakt voor gebruik. Wilt u zelf aan de slag met de webserver? Met onze opleidingen kunnen we u voorzien van alle benodigde kennis.

  • Vakkundig en objectief advies vooraf
  • Deployment door de Linux-experts van AT Computing
  • Voorspelbare eenmalige kosten
  • Diverse opleidingsmogelijkheden
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...