Kubernetes / Docker

Kubernetes / Docker

Ben je niet tevreden met je huidige automatiseringsomgeving of wil je een compleet nieuwe omgeving bouwen? Dan wil je een omgeving die helemaal voldoet aan de eisen van jouw organisatie. Dat klinkt makkelijker dan het is, want bij complexe IT-projecten is er maar al te vaak een spanningsveld tussen development en operations, tussen ontwikkelaar, beheerder en applicaties. Onze DevOps specialisten bieden een oplossing op maat.

  • Maatwerk open source oplossingen
  • Aanpassingen van infrastructuur
  • Tooling op basis van specifieke eisen
  • Scripttalen zoals Python
  • Docker en Kubernetes omgevingen
  • Koppeling van tools
  • Automatiseren van de workflow

Infrastructuur en tooling

Wij automatiseren jouw automatisering. Onze specialisten kunnen een infrastructuur bouwen, beheren of aanpassen, ze helpen je met tooling zoals Ansible, Puppet, Git of Docker, ze adviseren, begeleiden, migreren of implementeren, net waar jij behoefte aan hebt. Een geautomatiseerd ontwikkeltraject, inclusief testen en acceptatie, scheelt daarbij veel tijd en geld.

Python expertise

De scripttaal Python is tegenwoordig erg populair. Maar dat wil niet zeggen dat je gelijk alle ins and outs kent. Wij kennen die wel. Wij bieden je ondersteuning bij het aanpassen of vernieuwen van scripts en programma’s geschreven in Python. Jij komt met het idee, samen kijken we naar de mogelijke oplossing, wij schrijven, testen en implementeren deze. Van een klein stukje script tot volledige custom made software. Wil je toch zelf al die ins and outs leren? Kijk dan eens bij onze opleidingen!

Wat kunnen wij voor jouw bedrijf betekenen?

Onze consultants helpen je graag! Meer weten? Bel (024) 352 72 82 of neem contact met ons op.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...