Detachering

Detachering

AT Computing heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van Linux en UNIX. Deze kennis zetten wij bij u in, in de vorm van detachering. Door de nauwe samenwerking met de docenten van onze opleidingen zijn onze specialisten op de hoogte van de laatste technieken. Als klant kunt u ook profiteren van de kennis in onze pool van specialisten, consultants en docenten. Kortom, een linux of open source specialist van AT Computing staat er nooit alleen voor. Als klant van AT Computing krijgt u al deze gecombineerde voordelen.

Direct deskundige specialisten

De werving en selectie van deskundig personeel is tijdrovend en kan flink in de kosten lopen. Bij detachering is dit niet aan de orde omdat de selectie al gedaan is door AT Computing. De specialisten in dienst bij AT Computing voldoen aan de eisen die AT Computing stelt.

Meer kennis

De gedetacheerde specialisten hebben een eigen kijk en vernieuwende ideeën. Ze hebben vaak een flink aantal bedrijven van binnenuit gezien en zitten daardoor minder vast aan een bepaalde werkwijze. De kans is groot dat u op deze manier waardevolle kennis en ideeën binnenhaalt waarvan het bedrijf op termijn de vruchten plukt.

Minder risico’s

De meeste specialisten die wij detacheren hebben een vast dienstverband bij AT Computing. Daardoor loopt u als klant minder risico’s. Ook heeft u meer flexibiliteit met detachering, omdat de gedetacheerde niet bij u in dienst is. U bent met detachering flexibel in uw personeelsbestand, het is eenvoudiger om bijvoorbeeld in mindere tijden of aan het einde van een project de inzet te stoppen.

Vacatures

AT Computing coördineert de detachering vanuit onze locatie in Nieuwegein (Utrecht). Wij zijn groeiende en daarom opzoek naar enthousiaste Linux specialisten die graag willen blijven leren. Wil jij ook deel uitmaken van ons team en uitdagende opdrachten vervullen bij onze klanten dan nodigen we je uit om te reageren op onze vacatures.

Kunnen wij je helpen?

Vul onderstaand contactformulier in of bel ons op 024-352 72 82.

    Onderwerpen
    Actieve filters: Wis alle filters
    Loading...