Webinar Google Cloud Platform

In deze webinar Google Cloud Platform presenteert JC van Winkel een overzicht van de productieomgeving van Google. We kijken naar de technische infrastructuur waarmee we op een betrouwbare en schaalbare manier al onze processen in de datacenters laten lopen.  Ook kijken we naar de infrastructuur waarmee de engineers binnen Google services ontwikkelen en uitrollen op grote schaal.

Vervolgens vertellen Rens Sikma en Thomas Brasser hoe zij het Google Cloud Platform bij AT Computing gebruiken om cursisten een virtuele cursusomgeving aan te bieden. Onderwerpen die hierbij aan bod komen zijn:

  • De oude klassikale situatie
  • Migratie naar GCP & de eerste stappen
  • Samenwerken en Technisch overzicht
  • Kostenbesparing & andere challenges

Waar en wanneer?

  • Deze webinar vindt plaats op dinsdag 17 november
  • Wij starten om 10:00 uur met de webinar en eindigen om 12:00 uur

Schrijf je in via het inschrijfformulier

Over de sprekers

JC_van_WinkelJC van Winkel: JC van Winkel heeft na ruim 20 jaar bij AT computing gewerkt te hebben in 2010 de overstap gemaakt naar Google Site Reliability Engineering (SRE).  Hij is de medeoprichter en de Lead Educator van Google SRE EDU.  SRE EDU is verantwoordelijk voor de opleiding van nieuw aangenomen SREs, maar ook voor de permanente educatie door de jaren heen van de carrières van SREs.

Rens Sikma Rens Sikma: Al op de middelbare school was Rens volop met Linux en programmeren bezig. Een studie natuurkunde aan de Radboud Universiteit zat een IT-loopbaan weliswaar eventjes in de weg, maar inmiddels is hij alsnog een rasechte open source professional geworden. Of het nu gaat om het schrijven van code of tweaken van de Linux kernel: Rens kan ermee uit de voeten. Het is dan ook niet verrassend dat Rens het meesterbrein is achter de nagenoeg volledig geautomatiseerde cloud-labs van AT Computing. Rens hoopt zich de komende tijd nog verder in de breedte en de diepte te ontwikkelen en zal daarbij ook als docent de nodige vlieguren gaan maken.

Thomas BrasserThomas Brasser: Thomas studeerde Electrical Engineering aan de TU Delft, maar zijn liefde voor Penguins, Containers en Linux bleek toch groter dan die voor de academia. Bij AT Computing heeft hij zich de afgelopen tijd als consultant en trainer gespecialiseerd in Kubernetes en werkt daarnaast volop in Google Cloud Platform met de AT Computing Gitlab CI/CD Pipeline. Thomas hoopt zich de komene tijd verder als open-source specialist te ontwikkelen en veel praktijkkilometers te gaan maken.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...