LPI examens bij AT Computing

LPI examens bij AT Computing

Het LPI biedt geen cursussen of cursusdocumentatie; het houdt zich uitsluitend bezig met het vaststellen van leerdoelen, met het ontwerp van de examens, en het beoordelen van de kwaliteit van kennisaanbieders zoals AT Computing. De LPI-certificaten staan in hoog aanzien: ze zijn onafhankelijk van cursusinstituten, en onafhankelijk van Linux-distributies. Ze zijn daardoor wereldwijd bekend en gewaardeerd. Lees meer over de type LPI certificaten.

LPI examen maken

Het LPI examen boek je rechtstreeks bij LPI Central Europe. Examens voor de LPI certificeringen mogen door AT Computing worden georganiseerd. De examens worden schriftelijk afgenomen, onder toezicht van een vertegenwoordiger van LPI. Zo’n sessie gaat groepsgewijs en vindt plaats op onze cursuslocatie in Nieuwegein.

Je kan kiezen voor twee mogelijkheden:

1. LPI examentraining + LPI examen op één dag

AT Computing organiseert de examens meestal in combinatie met een trainingsdag voor een bepaald examen. Een examentraining is toegespitst op de stof voor een bepaald examen, maar tijdens het examen zelf zitten kandidaten voor alle mogelijke examens door elkaar. Een examentraining begint om 9:00 uur ’s morgens, en duurt -inclusief lunchpauze- tot 14:30 uur. Het eigenlijke examen begint om 15:00 uur. Klik op een cursus om de geplande datums voor de examentraining te bekijken.

2. Alléén LPI examen

Je kunt er ook voor kiezen om alleen LPI examen te doen. Deelname aan de voorafgaande examentraining is dus niet verplicht. Iedereen is welkom om deel te nemen aan zo’n examen, voor zover er plaats is in de zaal. U hoeft zelfs helemaal geen klant van AT Computing te zijn. Examenkandidaten kunnen in de zaal terecht vanaf 14:40 uur. Om 15:00 uur is een korte inleiding, en daarna start het examen zelf. Vanaf het startmoment duurt het examen 90 minuten (LPI Essentials duurt 60 minuten). De ervaring leert dat bijna iedereen lang voor het einde al klaar is (en mag vertrekken). U ontvangt de uitslag nadat uw examen is nagekeken; dat kan tot een maand na datum duren.

Instructies LPI examen boeken

Let op: een examentraining boekt u bij AT Computing. Het examen moet iedereen apart boeken bij LPI Central Europe. Als u het examen rechtstreeks boekt bij LPI Central Europe, en in de zaal afrekent bij de vertegenwoordiger van LPI (contant, geen PIN!!), dan is de examenprijs vrij van BTW. U krijgt uiteraard wel een kwitantie. U moet een identiteitsbewijs tonen. Examen doen op deze manier is relatief goedkoop: 60 euro voor LPI Essentials en 90 euro voor de andere LPI-examens. Dit is de prijs die LPI rekent voor de examens. AT Computing brengt geen kosten in rekening.

 

 

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...