LET OP: Wij leveren alle trainingen virtueel uit tot in ieder geval 1 juni

Meer informatie

C en C++ cursus

Wil je leren programmeren in C of C++? Dan brengen de cursussen van AT Computing je naar een hoger niveau. Het ruime aanbod C en C++ cursussen van AT Computing biedt mogelijkheden voor junior en senior IT specialisten. Vanuit onze cursuslocatie in Nieuwegein geven we al jaren praktijkgerichte C en C++ cursussen. De kennis die onze experts overbrengen kun je direct toepassen in de praktijk. Onze intensieve, meerdaagse C en C++ cursussen zijn daardoor waardevol voor iedere IT-specialist.

Waarom een C of C++ cursus van AT Computing

Met een C of C++ opleiding van AT Computing ben je verzekerd van kwaliteit. Door meer dan 30 jaar ervaring sluiten de cursussen van AT Computing perfect aan op de praktijk en de wensen van onze cursisten. Inmiddels hebben wij onze sporen verdiend in de IT-wereld door ons brede scala aan opleidingen, consultancy en remote support.

Onze experts streven altijd naar de beste kwaliteit. Daarbij wordt er rekening gehouden met verschillende niveaus, zodat er voor iedere IT-specialist een geschikte training wordt aangeboden. Ook als je minder ervaring hebt met C of C++, ben je bij AT Computing op de juiste plek. Wij streven er naar om C en C++ cursussen aan te bieden die aan jouw wensen voldoen.

Onze experts leren ja alle in- en outs van de programmeertalen C of C++ tijdens een van de klassikale opleidingen. De cursussen worden aangeboden voor meerdere niveaus en specialisaties. Wij hanteren daarbij een startgarantie, zodat je verzekerd bent dat de cursus zal plaatsvinden. De eendaagse en meerdaagse opleidingen worden klassikaal aangeboden in Nieuwegein.

Kies de C of C++ opleiding die bij je past

AT Computing biedt C en C++ opleidingen voor iedere IT professional. Zie je geen geschikte opleiding tussen ons aanbod staan? Neem dan contact op voor een maatwerkoplossing. Bekijk daarnaast ook eens de gerelateerde cursussen en diensten van AT Computing.

Er zijn 8 resultaten gevonden binnen C en C++.
Loading...
Actieve filters:
C en C++
Wis alle filters

Alle opleidingen

Design Patterns in C++, Java en C#

Design Patterns zijn standaard oplossingen voor algemene design problemen in object-georienteerde applicaties. Als je als ontwikkelaar tegen een bepaald ontwerp probleem aanloopt, is de kans groot dat...

  • 3 dagen
  • 1665,-
Meer info

Leren programmeren met C

Programmeren is een vak apart. Veel cursussen over programmeertalen gaan ervan uit dat je al kunt programmeren. Zo'n cursus behandelt dan alleen nog maar de technische details van een bepaalde taal. I...

  • 5 dagen
  • 2725,-
Meer info

Programmeren in C++ (English course)

De programmeertaal C++ is gebaseerd op de taal C, met als belangrijkste verschil dat C++ ondersteuning biedt voor object-georiënteerd programmeren. De object-georiënteerde manier van werken biedt vo...

  • 4 dagen
  • 2180,-
Meer info

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.


C en C++ cursus
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...