Linux cursus

AT Computing heeft een breed aanbod Linux cursussen voor verschillende niveaus. Vanuit onze cursuslocatie in Nieuwegein en Zwolle geven we al jaren Linux trainingen. We voorzien daarbij in praktische toepasbare kennis die blijft hangen. Een Linux cursus is intensief en gaat verder dan het lezen van een handleiding. Je komt bij ons voor inzicht, niet voor weetjes en trucjes. Bovendien krijg je (vaak Nederlandstalige!) documentatie en back up waarop je altijd kunt terugvallen.

Waarom een Linux cursus van AT Computing?

AT Computing is met al meer dan 30 jaar ervaring hét kennisinstituut in open-source, Linux en programmeertalen. Inmiddels hebben wij onze sporen ruimschoots verdiend in de IT-wereld en bieden een breed scala aan opleidingen, consultancy en remote support. Onze experts brengen hun kennis en ervaring graag over tijdens een van de Linux opleidingen.

De toegankelijke en praktijkgerichte Linux cursussen van AT Computing zijn van hoge kwaliteit. Ook als je minder bekend bent met de mogelijkheden die Linux te bieden heeft, zit je bij AT Computing goed. Wij bieden trainingen voor elk niveau, van junior tot senior IT professionals. Op deze manier is er altijd wel een Linux cursus die aansluit bij jouw wensen of mogelijkheden.

Tijdens een van onze klassikale opleidingen leren onze experts je graag alles bij over het besturingssysteem Linux. AT Computing hanteert voor haar brede aanbod Linux cursussen een startgarantie. De eendaagse en meerdaagse cursussen worden klassikaal aangeboden in Nieuwegein en Zwolle.

Kies de Linux opleiding die bij je past

AT Computing biedt voor iedere IT professional een geschikte Linux opleiding aan. Zie je jouw opleiding niet tussen ons aanbod staan? Neem dan contact op voor een Linux opleiding op maat. Bekijk daarnaast ook eens de gerelateerde cursussen en diensten van AT Computing.

Er zijn 13 resultaten gevonden binnen Linux algemeen.
Loading...
Actieve filters:
Linux algemeen
Wis alle filters

Alle opleidingen

Linux applicatiebeheer

Als beheerder van een applicatie-programma heb je natuurlijk ook kennis nodig van het platform waarop die applicatie draait. Soms kun je de gegevens van het besturingssysteem bekijken en beïnvloeden ...Bekijk meer

  • 2 dagen
  • 1090,-
Meer info

Linux systeembeheer

De systeembeheerder draagt primair zorg voor een stabiel systeem dat dagelijks beschikbaar is voor de toepassingen van de gebruikers. Zo'n stabiele omgeving kan worden bereikt door preventieve maatreg...Bekijk meer

  • 2 dagen
  • 1090,-
Meer info

LPIC Paper Based Test

The Linux Professional Institute Certification (LPIC) program is designed to certify the competency of IT professionals using the Linux operating system and its associated tools. It is designed to be ...Bekijk meer

  • 1 dag
  • 445,-
Meer info

Linux device drivers

Special!

Niet elk randapparaat kan zonder meer op een Linux-machine worden aangesloten. Afgezien van de benodigde hardware-interfaces, moet er in de Linux-kernel extra code worden ingebouwd die de interfacing ...Bekijk meer

  • 4 dagen
  • 2580,-
Meer info

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.


Linux cursus
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...