Linux certificering

AT Computing biedt opleidingen aan voor LPI 101 en LPI 102. Tijdens deze cursussen worden onderwerpen behandeld die nodig zijn om het LPI 101 en LPI 102 examen succesvol af te ronden. Vanuit onze cursuslocatie in Nieuwegein brengen onze ervaren experts jou de basisvaardigheden bij die je als Linux professional nodig hebt. Je komt bij ons voor inzicht, niet voor weetjes en trucjes. Bovendien krijg je documentatie en back up waarop je altijd kunt terugvallen.

Waarom een LPI certificering via AT Computing

AT Computing is met al meer dan 30 jaar ervaring hét kennisinstituut in open-source, Linux en programmeertalen. Naast de cursussen LPI 101 en LPI 102, kun je bij ons ook terecht voor LPI examentraining. Met onze kennis en ervaringen stomen we jou klaar voor het behalen van het LPI certificaat.

De toegankelijke en praktijkgerichte LPI cursussen van AT Computing zijn van hoge kwaliteit. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van trainingen voor verschillende niveaus. Daarom ben je ook bij AT Computing aan het juiste adres wanneer je minder bekend bent met de mogelijkheden van Linux. Zo zorgen wij ervoor dat er altijd wel een LPI cursus is die past bij jouw niveau.

Tijdens een van onze klassikale opleidingen leren onze experts je graag alles over het besturingssysteem Linux. De cursussen worden aangeboden voor meerdere niveaus en specialisaties. AT Computing hanteert voor haar brede aanbod Linux cursussen een startgarantie. De eendaagse en meerdaagse cursussen worden klassikaal aangeboden in Nieuwegein.

Kies de LPI certificering die bij je past

AT Computing biedt voor iedere IT professional een geschikte LPI cursus aan. Zie je geen geschikte opleiding tussen ons aanbod staan? Neem dan contact op voor een maatwerkoplossing. Bekijk daarnaast ook eens de gerelateerde cursussen en diensten van AT Computing.

Er zijn 4 resultaten gevonden binnen LPI certificering.
Loading...
Actieve filters:
LPI certificering
Wis alle filters

Wij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.


Linux certificering
[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...