Examentraining LPI certificering level 1 examen 101

 • Duur

  1 dag
 • Prijs

 • Nieuwegein
 • Planning

  Planning ophalen...
 • Lesmethode

  Klassikaal

Algemeen

Menig examenkandidaat laat zich erg verrassen door de manier waarop de vragen tijdens het LPI-examen worden gesteld. Hierdoor worden soms vragen fout beantwoord waarop men normaliter het antwoord wel weet. Tijdens deze examentraining voor het LPIC-101 examen proberen we je zo goed mogelijk voor te bereiden op de manier van vraagstellen door LPI.

Tijdens de examentraining maak je één of twee proefexamens die naderhand zullen worden besproken. De examens zijn door AT Computing zelf gemaakt en gebaseerd op de documentatie die bij de cursus wordt meegeleverd. We hebben de vragen zo opgesteld dat ze overeenkomen met de manier waarop LPI de vragen stelt. Dit betekent dat alle vragen in het Engels zijn en dat je multiple-choice én open vragen kunt verwachten.

Doelgroep

 • Examenkandidaten die nog nooit een LPI examen hebben afgelegd en van te voren willen oefenen en wennen aan de manier van examineren.
 • Examenkandidaten die in het verleden de LPI cursus hebben gevolgd en willen testen of hun kennis nog op peil is
 • LPI gecertificeerden die op herexamen moeten en willen toetsen of ze nog beschikken over de kennis voor de op dit moment geldende exameneisen.
 • Examenkandidaten die tijdens het oefenen de mogelijkheid willen hebben om bepaalde onderwerpen nog eens kort en duidelijk uitgelegd te krijgen.

Voorkennis

Onderstaande voorkennis is vereist:

LPI certificering level 1 (LPIC1) – Examen 101 of vergelijkbare kennis.

Bijzonderheden

 • Deze cursus wordt verzorgd door AT Computing, het kennisinstituut in open-source technologieën. AT Computing is onderdeel van de Vijfhart Groep.
 • Omdat AT Computing een partnership heeft met LPI Nederland organiseren wij bij de examentraining aansluitend 's middags de mogelijkheid om het examen zelf af te leggen, op onze locatie. De examentraining stopt dan tegen 14:30 uur. Daarna begeleidt een vertegenwoordiger van LPI Nederland het eigenlijke examen dat vanaf 15:00 uur plaatsvindt in hetzelfde lokaal. Meer info over LPI examens doen

Onderwerpen

Planning & Prijs

Loading...
Alle prijzen zijn excl. BTW.
Meer informatie over incompany of maatwerk
Cursus: Examentraining LPI certificering level 1 examen 101

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over de incompany- en maatwerkmogelijkheden van deze cursus.

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraagWil je meer informatie ontvangen of een vrijblijvende offerte ontvangen over deze cursus? Vul onderstaande gegevens in en wij mailen je zo spoedig mogelijk de juiste gegevens.

De cursus is toegevoegd aan jouw favorieten.

Jouw favorieten kun je bekijken via je profiel (deze vind je in het menu bovenaan de website).

Bekijk favorieten
Meer weten

Vul onderstaand formulier in en je ontvangt meer informatie over deze cursus.


Cursus: Examentraining LPI certificering level 1 examen 101

E-mailadres

Telefoonnummer

Opmerking of vraagWij helpen je graag

Geen tijd om ons gehele aanbod aan cursussen te bekijken? Of heb je een andere vraag? Wij helpen je graag. Vul onderstaande vragen in en we nemen binnen 24 uur contact met je op.


Examentraining LPI certificering level 1 examen 101
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...