Over ons

AT Computing: sharing and growing together

AT Computing is de grondlegger van UNIX-kennis in Nederland. Onze oprichter, Hendrik-Jan Thomassen, introduceerde UNIX in Nederland en schreef het eerste Nederlandse UNIX boek.
Sinds de vliegende start in 1985, zijn we uitgegroeid tot hét kennisinstituut in open source technologieën zoals UNIX en Linux, Atop, configuration management tools zoals Ansible en Puppet, DevOps tooling en programmeertalen zoals Python, Golang, C++ en C. Sinds eind 2017 maakt AT Computing deel uit van de Vijfhart groep.

Missie:

Het delen en toepassen van kennis over open systemen is onze passie. Zo groeien wij samen met jou.

Visie:

AT Computing is je vertrouwde partner om te groeien door middel van kennisdeling en open source oplossingen.

Kennis en kwaliteit in open source

Onze experts zijn zeer actief in de open source community en werken actief mee aan het ontwikkelen van Ansible. Onze investering in de community blijkt onder andere uit het feit dat er vanuit AT Computing inmiddels al meer dan 60 patches zijn geschreven. Onze uitgebreide open source expertise delen we graag in de vorm van consultancy, detachering en opleidingen. Zo groeien wij samen met onze klanten, collega’s en partners. Alles wat wij doen is gebaseerd op onze 5 kernwaarden.

De 5 kernwaarden:

  • Delen: Wij delen onze technische kennis met én in samenwerking met onze klanten, medewerkers en de open source community.
  • Vertrouwen: Beloften en afspraken komen wij na. Wij streven naar klanten die meer dan tevreden zijn en wij krijgen energie als we klanten écht helpen.
  • Groei: Wij helpen onze medewerkers ontwikkelen door opleiding en coaching, met de intentie om intern door te groeien én onze klanten te laten groeien.
  • Kwaliteit: Onze medewerkers kenmerken zich door technische diepgang; garantie voor een hoogwaardige invulling van onze opleidingen en opdrachten.
  • Passie: Bevlogenheid en een passie voor de techniek, garanderen een enthousiaste manier van kennis overbrengen en toepassen.

Opleidingen

Je kunt bij ons terecht voor hoogwaardige, intensieve opleidingen op het gebied van Linux/UNIX, Ansible, DevOps tools en programmeertalen. Docenten die daarnaast nog steeds in de praktijk werken, garanderen een actuele vakkennis. Lees meer of download onze opleidingsbrochure.

Consultancy & support

Wij helpen je graag met managed services voor Linux, UNIX en open-source technologieën. Consultancy door AT Computing betekent niet alleen kennis en expertise, maar ook betrokkenheid. Wij blussen geen brandjes maar bieden concrete oplossingen voor de langere termijn. Lees meer

Meer informatie

Interesse in een van onze diensten? Neem dan contact met ons op!

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...