Remote services

Remote services

Automatisering is de backbone van je organisatie. Als bedrijfskritische systemen down gaan of als applicaties haperen, heb je als organisatie een probleem. Maar het monitoren en bewaken van je infrastructuur, hardware, applicaties, processen en databases kan niet zonder de juiste monitoring tools. Heb je die niet of heb je onvoldoende capaciteit in huis om ze te gebruiken? Dan is Remote Support van AT Computing de oplossing.

  • Support en advies op Linux, UNIX en open-source systemen
  • Deskundige support specialisten
  • Altijd flexibel up-to-date kennis beschikbaar
  • 24 uur per dag monitoring van je systemen
  • Periodiek on-site consultancy

Linux en open-source remote services

AT Computing bewaakt en beheert op afstand de monitoring van talloze netwerken, Nagios systemen en Linux- en UNIX-systemen. Wij hebben jarenlange kennis en ervaring en weten als geen ander wat nodig is om ook jouw omgeving te monitoren en te bewaken. We signaleren knelpunten, lossen die op en spelen proactief in op (aankomende) problemen. Wij zijn nauw betrokken bij jouw systemen én jouw medewerkers. De lijnen zijn kort en we kunnen snel schakelen. Je kunt bij ons terecht voor monitoring, beheer of dagelijkse ondersteuning bij ziekte, vakanties of calamiteiten. Onze specialisten vormen een flexibele aanvulling op je eigen beheerorganisatie. Onze remote supportdesk is continu bezet door vakmensen. Ons team bestaat uit specialisten met diverse expertises op hoog niveau. Je kunt er dus op vertrouwen dat problemen direct aangepakt of voorkomen worden.

Flexibele ondersteuning tegen aantrekkelijke prijzen

Tijdens kantooruren of de klok rond, incidentele noodhulp of continue monitoring? Met of zonder dagelijkse controle en rapportages? Je kiest zelf hoeveel ondersteuning je van ons wilt. Via onze remote support oplossing beschik je flexibel over een enorme bron van Linux en UNIX kennis. Je hebt keuze uit diverse SLA’s tegen een aantrekkelijk tarief. Bovendien zit je niet vast aan een langdurig contract. Bij AT Computing blijft ondersteuning niet beperkt tot specifieke merken, fabrikanten of leveranciers. Heb je specifieke vragen of knelpunten? Vraag naar onze mogelijkheden!

Meer weten over remote support / systeembeheer?

Wij stellen graag een remote support pakket op maat voor je samen. Bel (024) 352 72 82 voor een afspraak, of mail sales@ATComputing.nl.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...