Full managed services

Full managed services

AT Computing is dé specialist op het gebied van managed services voor Linux, Unix en open-source technologieën. Wij bieden managed services aan zodat u de flexibiliteit kan vergroten, de groei kan stimuleren en de kosten kunt verlagen. Dagelijks houden we talloze netwerken en honderden Linux- en Unix systemen continu op afstand in de gaten en spelen we proactief in op problemen.

Zelf doen of uitbesteden?

Elk bedrijf is of wordt een IT-bedrijf. IT is niet meer weg te denken uit een moderne bedrijfsvoering. Bedrijven staan daarom voor de keuze om zelf hun IT-omgeving te ontwerpen en te beheren of dit aan een gespecialiseerd IT-bedrijf uit te besteden. In de steeds snellere wereld van de automatisering, is het bijna niet meer vol te houden alle benodigde kennis met eigen mensen up-to- date te houden. Daarom wordt er steeds vaker gekozen voor managed services oplossingen om zo de complexiteit en de kosten beheersbaar te houden.

100% Focus

AT Computing verzorgt Managed services voor bedrijven waar open source, Linux infrastructuren en aanverwante applicaties een belangrijke schakel in het geheel zijn. Samen met u gaan we een samenwerking aan waarbij onze betrokkenheid en expertise duidelijk zichtbaar is, maar uw wensen centraal staan. Onze toegevoegde waarde zorgt ervoor dat u zich weer 100% kunt focussen op uw eigen business zonder zorgen over de IT infrastructuur.

Verzekerd van expertise

Onze klanten groeien in kwaliteit en techniek, in vertrouwde samenwerking en met ondersteuning door AT Computing. Managed services oplossingen staan voor duidelijkheid en inzicht in de maandelijkse kosten. Investeren in eigen IT personeel is niet meer nodig en u bent verzekerd van de juiste expertise op elk moment. Onze medewerkers richten zich met passie op nieuwe ontwikkelingen en het delen van
kennis, zodat u altijd het juiste advies krijgt, passend bij uw bedrijf.

 

IT-strippenkaart – voor al uw IT-vragen

Heeft u nu meteen een antwoord of technische kennis nodig? We delen onze uitgebreide Linux, Unix en open-source expertise graag in de vorm van antwoorden en oplossingen binnen uw organisatie of IT-afdeling. De IT-strippenkaart geeft u de gelegenheid uw vragen, kleine problemen e.d. snel voor te leggen aan een van onze consultants (telefonisch of per e-mail), zonder dat u eerst een hele inkoopprocedure moet opstarten.

Meer informatie over managed services?

Bent u zoekende naar een managed services oplossing op gebieden als Linux, Unix of open-source technologieën dan bent u bij AT Computing aan het juiste adres. Bel (024) 352 72 82 voor een afspraak, of mail sales@ATComputing.nl.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...