Managed services

Managed services

AT Computing is dé specialist op het gebied van managed services voor Linux, Unix en open-source technologieën. Wij bieden managed services aan zodat u als klant de flexibiliteit kan vergroten, de groei kan stimuleren en de kosten kunt verlagen. Dagelijks houden we talloze netwerken en honderden Linux- en Unix systemen continu op afstand in de gaten en spelen we proactief in op problemen.

IT-strippenkaart – voor al uw IT-vragen

Heeft u nu meteen een antwoord of technische kennis nodig? We delen onze uitgebreide Linux, Unix en open-source expertise graag in de vorm van antwoorden en oplossingen binnen uw organisatie of IT-afdeling. De IT-strippenkaart geeft u de gelegenheid uw vragen, kleine problemen e.d. snel voor te leggen aan een van onze consultants (telefonisch of per e-mail), zonder dat u eerst een hele inkoopprocedure moet opstarten.

Meer informatie over managed services?

Bent u zoekende naar een managed services oplossing op gebieden als Linux, Unix of open-source technologieën dan bent u bij AT Computing aan het juiste adres. Bel (024) 352 72 82 voor een afspraak, of mail sales@ATComputing.nl.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...