Opleiding stroomschema

Opleiding stroomschema

Opleidingen Linux/UNIX en programmeertalen

AT Computing biedt een totaalpakket aan opleidingen, onderverdeeld in vier trajecten. Elk traject heeft een eigen “insteek” voor een specifieke doelgroep: drie trajecten gericht op het Linux/UNIX-platform, en een vierde platform-onafhankelijk traject bedoeld voor programmeurs. Ieder traject wordt aangevuld met verdiepende Linux/UNIX cursussen. Naast de trajecten voor onze standaard opleidingen, bieden we ook een reeks losse cursussen aan als specials.

Binnen elk traject zijn er opleidingen die passen bij de specifieke kennisbehoefte van de betreffende doelgroep. Daarnaast bieden wij verdiepende Linux/UNIX cursussen die traject-onafhankelijk zijn; deze cursussen sluiten naadloos aan bij de verschillende traject-specifieke opleidingen. Dus wat uw niveau ook is of welke achtergrond u ook heeft, er is altijd een opleidingstraject te volgen.

Opleidingen voor Linux/UNIX gebruikers, beheerders en specialisten

Deze opleidingen zijn bedoeld voor gebruikers, beheerders en specialisten die met alle varianten van Linux/UNIX overweg moeten kunnen, uitgezonderd de cursussen Linux applicatiebeheer en Linux systeembeheer (deze zijn Linux-specifiek).

Opleidingen voor LPIC examenkandidaten

Het Linux Professional Institute LPI is een onafhankelijke organisatie die de inhoud vastlegt voor examens die voor alle Linux-distributies gelden. Deze opleidingen zijn bedoeld voor mensen die een examen willen afleggen voor het LPI Linux Essentials certificaat, het LPIC1 certificaat (examens 101 en 102) of het LPIC2 certificaat (examens 201 en 202).

Opleidingen voor programmeurs

Afhankelijk van uw ervaring met programmeren kunt u uw opleidingstraject invullen.
Geen programmeerervaring? Begin dan met de opleiding “Leren programmeren met C” om daarna gericht een programmeertaal als C, C++ of Perl te leren, óf begin met de opleiding “Leren programmeren in Python” om daarna ook gelijk in de praktijk met Python aan de slag te gaan.
Heeft u wel ervaring met programmeren? Kies dan direct de gewenste programmeertaal. Bijna alle opleidingen zijn onafhankelijk van het platform waarvoor u programmeert: UNIX, Linux, macOS, MS Windows, JDK of het web. De oefenomgeving bij deze opleidingen is intuïtief, en daardoor snel en eenvoudig te hanteren.

 

De cursussen De programmeertaal Python (Python voor mensen met algemene programmeerervaring), Leren programmeren in Python(Python voor beginnende programmeurs), De programmeertaal CDe programmeertaal C++ en Gevorderd C++ zijn in de Nederlandse en de Engelse taal beschikbaar.

Overzicht verdiepende opleidingen

Een overzicht van alle verdiepende Linux/UNIX- en programmeer-opleidingen die aansluiten op onze trajectspecifieke cursussen:

Meer informatie

Meer weten over de samenhang van de opleidingen of een opleidingsadvies op maat?

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...