Kiezen voor DevOps?

Kiezen voor DevOps?

DevOps beslaat de gehele levensloop van een applicatie en wordt gedragen door drie pilaren: development en operations en kwaliteitsbeheer (QA, quality assurance). Ontwikkelaars, systeembeheerders en kwaliteitsmanagement werken bij DevOps in één (virtueel) team nauw samen om een product of dienst te ontwerpen, te bouwen en continue te verbeteren. Dit alles om uiteindelijk meer waarde voor de klant te realiseren.

Door gebruik te maken van de DevOps filosofie kun je ervoor zorgen dat zowel de release snelheid als de kwaliteit van software-producten verbetert. Met ons uitgebreide pakket aan opleidingen en oplossingen helpen we je om het maximale uit DevOps te halen.

DevOps

Het goed beheersen van een programmeertaal is essentieel om software effectief en efficiënt te kunnen ontwikkelen. Met onze programmeeropleidingen zorgen we ervoor dat je over de juiste kennis beschikt om de volgende stap te zetten als Python, Go of C/C++ programmeur.

Op het gebied van versiebeheer is Git binnen de open source wereld uitgegroeid tot marktstandaard. Met onze training en deployment zorgen we ervoor dat je snel en betrouwbaar van de voordelen van Git kunt genieten.

Opleidingen:
Git
Python
De programmeertaal Go
C/C++

Consultancy:
GitLab deployment

DevOps

Ontwikkelingen zoals infrastructure as a code en applicatiecontainers vragen om nieuwe vaardigheden op gebied van beheer. Onze trainingen helpen je aan kennis om dagelijks herhalende werkzaamheden te kunnen scripten of nemen je mee in de wereld van applicatiecontainers met Docker & Kubernetes of de uiterst krachtige configuratiemanagement suite Ansible.

Opleidingen:
Linux/UNIX deel 1
Linux/UNIX deel 2
Linux applicatiebeheer
Linux systeembeheer
Linux system programming
Docker
Kubernetes
Ansible configuration management

Consultancy:
IT Health Check
Ansible en Puppet
Kubernetes / Docker
Troubleshooting

DevOps trainingen (50)

Alle DevOps trainingen
Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...