LET OP: Wij leveren alle trainingen virtueel uit tot in ieder geval 1 juni

Meer informatie
Trainingsvormen

Trainingsvormen

Wij bieden diverse trainingsvormen aan.

  • Open rooster-training
  • In-company en/of maatwerktraining
  • Online-trainingen via onze webshop
  • Privé-trainingen
  • On the job-trainingen
  • Lezingen
  • Expert sessions

Een “blend” van overdrachtstechnieken

AT Computing praktiseert al jaren in haar cursussen veel componenten die onder de noemer van “blended learning” worden geschaard. Onze klassikale cursussen zijn geen bijeenkomsten waar een docent zijn verhaal vertelt met alleen een krijtje in de hand.

Cursisten hebben elk een eigen beeldscherm ter beschikking; ze zijn van de eerste tot de laatste minuut van de cursusdag on-line op een systeem dat speciaal voor de cursus is ingericht (vaak zelfs meerdere virtuele systemen) en met Internet-toegang. De docent suggereert voortdurend activiteit in “probeer dat zelf maar eens” stijl. Wikipedia is in onze cursuszalen zeker geen onbekende gast.

Elke cursusdag krijgen cursisten meerdere opgaven (“lab exercises”) om zelfstandig uit te werken. De docent kijkt mee over hun schouder en adviseert. De cursusdocumentatie bevat uitgebreide uitwerkingen bij deze opgaven, vaak zelfs met meerdere variaties op het besproken thema, en extra stof “ter verdieping” daaraan toegevoegd. Na de oefentijd kan de docent besluiten om de uitwerkingen klassikaal toe te lichten: dat kan op eigen gezag of op verzoek van cursisten.

De cursisten hebben een virtuele console ter beschikking om op het beeldscherm van de docent mee te kijken. “Kijk maar even mee” is een gevleugeld woord, zowel bij het illustreren van de stof als ook bij het beantwoorden van vragen.

Wij zijn vrij uniek met onze gedetailleerde lijsten van te behandelen onderwerpen die bij elke cursus op onze website zijn vermeld. Voor een aantal gevorderde cursussen uit ons pakket stellen we on-line “self assessment” vragenlijsten beschikbaar waarmee potentiële cursisten hun instap-niveau zelf kunnen beoordelen.

Gegarandeerde ondersteuning

De docent geeft cursisten altijd zijn e-mail adres mee, met de aansporing dat vragen over de cursusstof nog geruime tijd na de cursus gesteld mogen worden. Van deze service wordt in de praktijk inderdaad gebruik gemaakt. Dat strekt tot voordeel voor beide partijen. Omdat bijna alle docenten bij AT Computing in vaste dienst zijn, kan deze nazorg zonder voorbehoud worden aangeboden.

In de cursusdocumentatie staan meer opgaven dan tijdens de cursus aan bod komen. Cursisten kunnen na afloop van de cursus daarmee hun kennis nog verder uitbreiden. Uiteraard horen deze extra oefeningen ook tot het gebied waarover na de cursus e-mail vragen kunnen worden gesteld.

Training on the job

Training on the job is bij AT Computing altijd mogelijk. Alle docenten zijn zonder uitzondering beschikbaar om als consultant te worden ingehuurd. Dat garandeert een perfecte aansluiting tussen de behandelde cursusstof en de behoeften op de werkplek. Bij “in-company” trainingen kan de docent desgewenst vooraf een kennismakingsbezoek brengen, om tijdens de cursus al een overbrugging naar de werkomgeving van de cursisten te maken: in terminologie, met voorbeelden, en eventueel met maatwerk-uitbreidingen op de normale cursusinhoud.

AT Computing levert altijd veel meer cursusdocumentatie naast (uiteraard) de kopieën van de presentatie. Onze belangrijkste cursussen hebben een zelfgeschreven cursusdictaat van boek-kwaliteit, toegespitst op de behandelde stof, met uitvoerig trefwoordenregister. Bij meerdere cursussen over gevorderde onderwerpen wordt een gerenommeerd boek uit de handel meegeleverd. We selecteren daarvoor altijd boeken van naslagwerk-kwaliteit.

Meer weten over de trainingsvormen of een opleidingsadvies op maat? Neem contact op door te bellen naar (024) 352 72 82, of mail naar info@ATComputing.nl.

Onderwerpen
Actieve filters: Wis alle filters
Loading...